ga mudah jalan dalam iman…

One day, temen kantor yang nikah nya barengan sama aku finally pregnant. She told me that she had a great effort to make it come true. She got the money or sure (company lakinya mengganti semua expense sebesar 85%) ya jelas laah ya.. 1 kali test cost nya around 750rb and some reach millions dan ada buanyaaak sekali test. If I were her I would probably do the same, I guess.. Sebenernya kadang terselip pikiran apakah gw salah by not going to doctors. aku cuma percaya dan yakin kalau kami both are healthy and nothing is wrong with us. Kayaknya ada juga part of me yang ngerasa kalo ke dokter itu sia2. Sebenarnya seharusnya gw gak perlu worry yah, as some people had confirmed the coming of baby Josh. Tapi maaaaaan…jalan dalam iman itu ga mudah, deep down inside I would really love to have a baby. Well, kita ada angkat 1 anak yang walopun ga boleh dibawa pulang ke rumah (aturan panti nya begitu), nama nya Alexander Julliand Pratama aka Juan. He’s so loveable, cute, handsome and smart. Poor him, anak sebagus itu di abandoned sama nyokap nya. We love him alooot, kalo lagi sama juan hasrat pengen punya baby kayak lupa gitu. Tapi kalo lagi dikantor hasrat itu dateng lagi. I am sorry Lord, kalau ternyata sikap ku ini hurting You and consider not believing You. Kadang masih suka sibuk perhatikan tanggal kesuburan etc. Dear Lord, if my stupdity hurting You, please take it. Let Your will be done and not my will. :(… lo taw, gw ngetik ini sambil berlinang air mata. rasanya sakit. Tapi yaudahlah gw harus KUAT dan GAK PATAH SEMANGAT. Apalagi in just few months, laki gw bakal on board selama 10 bulan… fiuh…. what a long day that I will face. HELP THROUGH the days Lord…

Advertisements
This entry was published on April 4, 2013 at 11:41 and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: