Cinta Lebay

The sweetest thing that my hubby said everytime we met after office hour… “Hi.. I’m glad to see u maaa…”… ouuuuuccch… sebegitu kangen nyaaa… aku pun samaa… rasanya happy bisa lihat dia, kalo ujan gede bisa peluk dia, bisa denger ngoroknya… 

Dah hampir 6 taun jalanin biduk rumah tangga dan kami terus berdoa selalu jatuh cinta dengan pasangan setiap hari nyaaa… betapa lucu dan ganteng nya husband ku… aku bahagia…

Once ada temen bilang : “rin… lo tuh terlalu adore lakik lo banget… I mean that is good but please deh… ga perlu too much… “… wah yaaah gimana dong namanya juga jatoh cinta… pasti lebay.. ga bisa dibendung rasa bahagianya…. kalo lagi jalan bareng… itu rasanya seperti aaaaah… bahagia… cium baunya… dipegang kenceng sama jari2 tangan nya yg gedem…

God I’m just soooo thankful to have him as my husband… please help us to nurture this feeling until the day we go home to Your place… 😗😗😗😗😗

Advertisements
This entry was published on February 3, 2017 at 11:41 and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: