2 bags burger en kentang plus minuman…. kompensasi dari Lotteria karena minuman gw ada baut kecil nya!! 😁… tadinya maw difoto buat di upload tapi pikir punya pikir janganlaah yaa… too much… langsung ngadep manager nya aja en lil complaint… then doi dateng apologize dan ngasih kompensasi ini… masih di investigasi tuh baut darimana pulak dia datang… emang ga bisa galak2 macem tamu waktu kerja di Lorin yg kalo complaint gualak e nemen even for a lil thing… eniwei terimakasih Loteria 😉 – at Lotteria

View on Path

Advertisements
This entry was published on April 11, 2017 at 11:41 and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: